امروز و ساعت دقیقه می باشد.

طراحی چت روم محل تبلیغات شما

درباره ما


لینک های وبلاگ


دیگر



عوارض مصرف بیش از اندازه ویتامین C

اگر شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که در رژیم غذایی روزانه خود مقدار زیادی ویتامین سی مصرف می کنید بهتر است که تا پایان این متن با سایت دکتر سلام همراه باشید.

دکتر مهیار منصوری ، بر این عقیده می باشد که پیشگیری از بروز سرطان های مختلف به یک مجموعه از اعمال اطلاق می‌شود که چنانچه به خوبی رعایت شوند ریسک بروز سرطان های گوناگون را به حداقل می رسانند، همچنین در این باره اظهار داشته اند که : تعداد قابل توجهی از سرطان‌ها قابل پیشگیری می باشند و اگر که سرطان های مختلف در وقت مناسب به خوبی تشخیص داده شوند، احتمال درمان آن ها بسیار بالاتر خواهد رفت.

همچنین ایشان در ادامه اظهارات خود گفتند : با توجه به این که این روزها برخی از سرطان‌ها در وقت مناسب به وسیله پزشکان تشخیص داده می‌شوند، شخص بیمار را می‌توان تا مدت بیشتری زنده نگه داشت و او می‌تواند مانند دیگر افرادبه زندگی ادامه دهد. این مورد با به انجام رساندن تست های مختلف و غربالگری امکان‌پذیر می باشد.

دکتر منصوری با اشاره به این مورد که آنتی اکسیدان‌ها نقش اساسی برای جلوگیری از سرطان ها دارند، افزود : آنتی اکسیدان‌ها به موادی گفته می شود که از به وجود آمدن رادیکال‌های آزاد در سلول‌ها پیشگیری می‌کنند و اثرات مخرب رادیکال‌های آزاد را کاهش می دهند.

ایشان ضمن اشاره داشتن به این مورد که از آنتی اکسیدان‌های اصلی موجود در بدن باید به ویتامین E اشاره کرد، افزودند: با اینکه سیستم‌های آنزیمی گوناگونی جهت خنثی نمودن رادیکال‌های آزاد در بدن مشاهده می شود ، اما آنتی اکسیدان‌های مهم و کارساز ویتامین‌های E ، C و بتاکاروتن می باشند. سلنیوم هم که می توان آن را یک ماده معدنی به حساب آورد در نقش یک آنتی اکسیدانی مهم ظاهر شده است که بدن توانایی ساختن این ویتامین‌ها و ماده معدنی را ندارد؛ در نتیجه بهتر است که به وسیله غذا آنها را دریافت نمود.



این مطلب را حتما بخوانید: این خوراکی ها درد مفاصل شما را درمان می کنند(بخش دوم)



این دکتر فوق تخصص آنکولوژی و خون ضمن تاکید داشتن بر این مورد که اکسیدکننده‌ها به شکل های گوناگونی دیده می شوند اظهار کرد که شناخته شده ترین و البته پر خطرترین آن‌ها رادیکال‌های آزاد می باشند، همچنین ایشان گفتند: اصلی ترین آنتی‌اکسیدها شامل زیگانتین و لوتوین می باشند که در تخم‌مرغ مشاهده می شوند و آن ها جدا از پیشگیری کردن از سرطان ها، سبب جلوگیری از به وجود آمدن آب مروارید هم می شوند.

ایشان ،از ویتامین C به عنوان دومین آنتی اکسیدان نام برد و افزود: نام دیگر این گونه ویتامین، اسید اسکوربیک می باشد که در آب محلول است و در همه مایعات بدن دیده می شود. به همین علت یکی از نخستین خطهای دفاعی بدن به حساب می آیند ، ولی توانایی ذخیره شدن در بدن را ندارند. جهت دریافت نمودن این ویتامین بهتر است که به شکل پیوسته و منظم سبزیجات و میوه مصرف شود و همینطور نیاز روزانه آن ۶۰ میلی‌گرم می باشد.

ایشان همچنین اظهار داشتند ، دریافت این نوع ویتامینبه میزان بیش از ۲۰۰۰ میلی‌گرم در هر روز در برخی افراد، اثرات مخربی مانند به وجود آمدن سنگ کلیه، اسهال و تهوع دارد.

آمار وبلاگ

افراد آنلاین1
بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته قبل : 8
بازدید ماه قبل : 490
بازدید سال قبل : 790
کل بازدید ها : 790
تعداد مطالب وبلاگ : 5
تعداد نظرات وبلاگ : 0
ورودی های گوگل امروز : 0
ورودی های گوگل دیروز : 0

ورود کاربران

چت باکس





captcha


خبر نامه

تبلیغات

مکان تبلیغ شما مکان تبلیغ شما